Sidevisninger i alt

lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul

Nu er der en uge tilbage af 2011, og hvis man endnu ikke har haft fornøjelsen af at besøge Træningsoasen, så synes jeg, man skulle komme et smut forbi.

I går, da jeg skulle undervise, kunne jeg, som ofte før, ikke lade være med at nyde den stemning, der indfinder sig, når folk begynder at dukke op. Der bliver grint og snakket, stemningen er intim og tryg. Man kan ikke undgå at blive revet med af den fantastisk gode energi, der fylder rummet. Da holdene er små, går der ikke lang tid før man lærer hinanden at kende på en anden måde, end hvis man trænede i et stort fitness center.

Så jeg vil gerne opfordre dig til at komme forbi og mærke stemningen og evt. prøve at deltage på et af vores hold i løbet af ugen.

Prøv f.eks. EFFEKT Puls som er en sammensætning af EFFEKT øvelser i hurtigt tempo med ekstra fokus på baller og lår. Jeg garanterer dig, at du bliver udfordret og får pulsen op....og ømme muskler;-)

Du kan også komme ned til en svingom på holdet Ballroom Fitness. Her behøver man ikke at have en partner med, da man danser alene og lærer både herrens og damens trin.

Eller du kan tage en time i Pilates med EFFEKT, Zumba, Zumba Toning eller Zumba Begynder.

Lørdag d. 31/12-11 kl. 12.00 er alle velkomne til at komme forbi og få et glas champagne og et stykke kransekage, så vi kan ønske hinanden et godt nytår!

Kom glad - håber vi ses :-D

1 kommentar:

  1. Også glædelig jul fra mig til alle de dejlige damer, der beærer os med deres fantastiske selskab og store smil trods sved på panden.
    Håber I kan finde tid til at komme forbi mellem jul og nytår, så vi sammen kan blive nytårsklar :o)

    SvarSlet